ugeavisen.png
ugeavisen.png
  • Søg
  • Menu
E-aviser og tillæg
E-aviser og tillæg

Etik og rettelser
Etik og rettelser

Du er her: Forside  -  Ugeavisen Odense  -  Ingen så det komme

Søg
Du er her: Forside  -  Ugeavisen Odense  -  En smag af Tyrkiet hos Restaurant Istanblue
Søg
Fatma Aydemir, restaurantcehf tager imod gæsterne hos Istanblu på Vesterbro 11. Foto: Hasse Frimodt
Fatma Aydemir, restaurantcehf tager imod gæsterne hos Istanblu på Vesterbro 11. Foto: Hasse Frimodt
For Ugeavisen.dk

En smag af Tyrkiet hos Restaurant Istanblue
DEL Af Hasse Frimodt , hasse@uao.dk
10. august 2018 kl. 09:09

Hos Restaurant Istanblue vil man give gæsterne en god tyrkisk smagsoplevelse samt være en restaurant, hvor man mærker den tyrkiske stemning som man også kan mærke når man er på ferie i Tyrkiet.

På Vesterbro 11 har der i mange år ligget den tyrkiske Restaurant Bergama. Den er lukket, og i stedet er der åbnet en ny tyrkisk restaurant med navnet Istanblue. Restaurantchefen er Fatma Aydemir, som glæder sig til at servere en masse lækker og autentisk mad, som får det i Tyrkiet.

- Mange danskere rejser på ferie i Tyrkiet. Der får de smag for den tyrkiske madkultur samt alle de lækre tyrkiske vine, øl og champagne man kan nyde i Tyrkiet. Med åbningen af Istanblu vil vi give de mennesker, der elsker at spise og drikke i Tyrkiet, den samme smagsoplevelse, som når de opholder sig i Tyrkiet. Det er vel egentlig kun Coca Colaen, vi har her i restauranten, som ikke er tyrkisk, siger en smilende Fatma Aydemir.

Fakta
  • Restaurant IstanbluTyrkisk restaurant på Vesterbro 11

    Facebook: Restaurant Istanblu

    Instagram: istanblurestaurant

Stor tyrkisk buffet

Restaurant Istanblue tilbyder bestillinger via et a la carte kort, eller man kan bestille den store, tyrkiske buffet med 9 varme retter og 13 kolde retter. Dertil kan der tilkøbes tyrkiske rød og hvidvin, champagne eller en kold Efes øl, og er man lækkersulten efter en god dessert, kan man bestille den tyrkiske dessert kaldet Künefe.

- Restaurant Istanblue skal være som at besøge en restaurant i Tyrkiet. Vi sørger for maden og stemningen med tyrkisk musik i en restaurant, hvor alle ansatte har tyrkiske rødder.

Vil forebygge madspild

Istanblue holder lukket søndag. Ellers er der åbent alle andre ugentlige dage fra klokken 16. Mandag til torsdag lukker køkkenet kl 21 og fredag og lørdag kl. 22.

- Vi er her hos Istanblue tilhængere af, at man skal undgå madspil. Så alle aftener efter kl. 20.30 kan man komme ind i restauranten og købe mad for halv pris. Man får udleveret en bakke, som man kan fylde og tage med som takeaway. Vi vil meget hellere give folk muligheden for at nyde vores lækre mad, fremfor at smide det ud. Derfor håber vi, det er et tiltag, der vil blive taget godt imod, siger restaurantchef Fatma Aydir.

Ugens mest læste

Deltag her
Billedegalleri: Årets Side 9-pige 2018
Deltag her
Mettes stomi hitter på facebook
Deltag her
- Et barn skal ikke være mor for sin mor
Deltag her
Ny thai-restaurant: Autenticitet på tallerkenen
Deltag her
Friskole åbner med bæredygtig skolemad
Deltag her
OB hylder Lars Høgh og Miraklet i Madrid
Deltag her
En skaber af guds nåde: Træd ind i Jens' paradis
Deltag her
Det genfødte klubhus: - Selv udeholdene bliver hængende efter kampen
Deltag her
Ciao: Ikonisk restaurant lukker

Seneste nyt

Bolbro Brugerhus inviterer naboerne til fest
Opera på Åen bliver dobbelt så lang - og publikum får en rolle
Bubber: Glæden ved at synge er sgu da at foretrække
Alt hun ville var at danse
Sat på jorden for at hjælpe mennesker
Bliv Garder for en dag hos Odense Pigegarde
Gymnasier bygger bro til teaterverdenen
Forløsning og fællessang med ibens i Kulturmaskinen
Gratis stumfilms-koncert i kirke
Biblioteks-udvikling: Odense har søgt og fået næsten 1,2 million til at udvikle biblioteks-væsenet yderligere for

Seneste nyt

Nyt motionsløb på digters fødselsdag: 11 distancer og du vælger selv undervejs
Bamser, børn og Ikea: Børn på OUH har fået bamser. Pengene kommer fra kunder hos Ikea i Odense
Ny bydel på den gamle FDB-grund
Frisørskifte i Søndergade
Burger og sandwich lavet med kærlighed
Medicin og kiropraktorstuderende laver revy på Magasinet - se klip fra sidste år her
Nørderne skal fejres
OB hylder Lars Høgh og Miraklet i Madrid
Friskole åbner med bæredygtig skolemad
Vind smukke negle lavet lavet af Jenna Jupin
Mettes stomi hitter på facebook
Deltag her
Læs mere her
Valentins dag med rygeostsmag
Deltag her
Læs mere her
Esbjerg Ribe Varde Tønder
60'er-søndagsmatiné på Posten
Deltag her
Læs mere her

Jysk Fynske Medier

Alle ugeaviser under ugeavisen.dk er en del af Jysk Fynske Medier. Læs mere om koncernen her:

  • ❯ Læs mere om koncernen
Ugeavisen.dk forside