Halifax er kommet godt fra land i Odense - den første af kædens restauranter, der ligger uden for Sjælland. Det har betydet langt mere forberedelse, og et skærpet blik for detaljen, der er nøglen til succes. Vi har mødt ejer og stifter Ulrich Bøving Dehler.
Copy link address
Klaus Knakkergaard klkn@pindleodense.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
De store lyse vinduer ud mod Jernbanegade byder dig velkommen. Herfra er det blot at finde en krog det nyistandsatte lokale. Foto: Klaus Knakkergaard -
Målet har været at skabe små hyggekroge. Foto: Klaus Knakkergaard -
Alle tremmestolene er dansk design og produceret af FSC-certificeret træ fra bæredygtigt skovbrug. Foto: Klaus Knakkergaard -
Nyeste skud på menuen - en "Burger Bowl" hvor bollen er fjernet og indholdet fordelt på en tallerken. Foto: Halifax -
Designlinjen er med til at gøre det fuldstændig klart, at du er i en Halifax-restaurant. Foto: Klaus Knakkergaard -
Ulrick Bøving Dehler åbnede sammen med Peter Ahn den første restaurant i 2007. Nu har de 12 fordelt på Sjælland og Fyn. Foto: Klaus Knakkergaard -
Ulrich Bøving Dehler. Foto: Klaus Knakkergaard -
Foto: Klaus Knakkergaard -
Foto: Klaus Knakkergaard -
Foto: Klaus Knakkergaard -
Foto: Klaus Knakkergaard -
Målet har været at skabe små hyggekroge. Foto: Klaus Knakkergaard