Kogebogsforfatter Jørgen Busander har kreeret en opskrift på, hvordan man kan producere sin egen rygeost, og den vil han gerne dele med ugeavisens læsere.
Copy link address
Kurt Rasmussen kuras@fyens.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Sådan: Hjemmelavet rygeost med agurk. Foto: Jørgen Busander -
Jørgen Busander er glad for rygeosten, der er en surmælksost, hvor koaguleringen udelukkende sker ved tilsætning af syre og ikke ved tilsætning af osteløbe. Foto: Jørgen Busander -
Jørgen Busander udgav sidste år kogebogen, "Rygeost ...en gammel fynsk specialitet", hvor han leverer 143 opskrifter på forskellige rygeost-retter. Pr-foto -
Odenseaneren har en passion for rygeosten, som han har slået flere slag for at bevare som en fynsk specialitet. Foto: Kurt Rasmussen -
Jørgen Busander er glad for rygeosten, der er en surmælksost, hvor koaguleringen udelukkende sker ved tilsætning af syre og ikke ved tilsætning af osteløbe. Foto: Jørgen Busander