I 2013 byttede Morten Hansen pincet-teknikkerne og 4000 årlige gæster på Oluf Bagers Gård ud med store serveringer, is-bomber og 30.000 gæster på Restaurant Næsbyhoved Skov. Han måtte opgive nogle ambitioner, mens andre er tændt. Næsbyhoved Skov har netop fejret 120 års jubilæum, og kursen er sat mod at implementere gourmet-køkkenet i selskabs-serveringerne. Lyt til podcasten med Morten Hansen nederst i artiklen
Copy link address
Klaus Knakkergaard klkn@uao.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Selv om Morten Hansen i dag har 30.000 gæster igennem restauranten på et år, så har han i dag mere tid til sig selv og familien end før. Det var én af grundende til, at han sagde farvel til en Oluf Bagers Gård. Foto: Klaus Knakkergaard -
Morten Hansen kan se sig selv om pur-ung kokke-lærling på billedet. Han lovede sig selv, at han ville vende tilbage til Næsbyhoved Skov - og det gjorde han. -
Hvert eneste lokale i bygningen har en historie. Det er den, gæsterne kommer for at få del i - og skrive mere på. Foto: Klaus Knakkergaard -
Lyt til et stort interview med Morten Hansen i podcasten "I Byen Odense". Find den i din podcast-player eller på www.uao.dk -
-
-
-
-
Foto: Klaus Knakkergaard -
-
-
-
-
-
-
-