De fleste iværksættere ville bede til guderne for at få den start, Sandra Madsen har fået i sin forretning på Bogensevej. Det er dog ikke gået helt efter planen for smørrebrødsjomfruen, som ikke kan klage over opmærksomheden, men som ville ønske, at hendes forretning også opfyldte andre behov hos kunderne.
Copy link address
Kristian Isaksen kris@fyens.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Sandra Madsen vil egentlig gerne bestyre en café, men er endt med kun at lave smørrebrød. Ægteparret har læst markedet lidt forkert i Næsbyhoved-Broby, men håber, at der snart kan blive brygget lidt kaffe midt i pålægsarbejdet. Foto: Kristian Isaksen -
En bestilling på smørrebrød bliver blot 10 minutter senere konverteret til en lukket æske. Foto: Kristian Isaksen -
Sandra Madsen lytter tålmodigt. Foto: Kristian Isaksen -
Små mesterværker - det kan dette indslag fra den danske gastronomi vel godt kaldes. Foto: Kristian Isaksen -
Hvis Sandra Madsen havde serveret bare en 100-del så mange kopper kaffe, som hun har skåret roast beef, så ville hun have indfriet sin egentlige drøm. Foto: Kristian Isaksen -
Masser af friskt kød i disken. Foto: Kristian Isaksen -
Thomas Madsen har lavet en masse praktisk arbejde i den gamle slagter. Det er Sandra Madsen, der styrer biksen. Foto: Kristian Isaksen -
En bestilling på smørrebrød bliver blot 10 minutter senere konverteret til en lukket æske. Foto: Kristian Isaksen -
Sandra Madsen lytter tålmodigt. Foto: Kristian Isaksen -
Små mesterværker - det kan dette indslag fra den danske gastronomi vel godt kaldes. Foto: Kristian Isaksen